Eladó modern minimál stílusú önálló családi ház Telki ismert és közkedvelt kertvárosi részén.

Telki népszerűsége az elmúlt időszakban folyamatosan nő a belvárosból kiköltöző családok tekintetében. Természetközeli nyugalmas környezete, kiváló infrastruktúrája és Budapest gyors megközelíthetősége tette páratlanul vonzóvá a környéket.

Az ingatlan stílusos, minden helyiség tágas és világos. A konyha új, modern háztartási gépekkel. A nappali-konyha-étkező együttes több mint 70 m2, terasz kapcsolata (85 m2) és kertkapcsolata Dél-Nyugati tájolású. Egzotikus faparketta, központi porszívó, vízlágyító rendszer, riasztó rendszer, kandalló kiépítés, szoba méretű fürdőszobák, szoba méretű gardrób szobák, nagy teraszok, konditerem, szauna és dupla garázs teszik kényelmessé az itt otthonra találó család mindennapjait.

A telek 950 m2. A ház Nappali+5 szobás, fél terasz beszámítással 423,6 m2, aminek a fenntartása a korszerű gépészet, hőszigetelés és jó minőségű nyílászárók miatt nem magas költség. Nibe hőszivattyús rendszerre, valamint napelem rendszerre a tervezés már megtörtént.

Ház földszinti alapterülete: 196,61 m2
Földszint + emelet teraszok nélkül: 350 m2
Teraszok összesen: 147,2 m2

A környezet festői és nyugalmas, csodás otthonok mindenütt. Az ingatlant leginkább a modern és tágas terek, lehetőségek jellemzik leginkább.

NÉZZE MEG AZ INGATLANRÓL KÉSZÜLT VIDEÓNKAT ÉS HA SZERETNÉ MEGTEKINTENI, HÍVJON BIZALOMMAL.

Ár: 400.000.000 Ft

ADL Ingatlan Iroda

2045 Törökbálint Munkácsy Mihály u. 20.

E-mail

adel.kovago@adlingatlan.hu

Telefon

+36 30 555 9035