Törökbálinton csendes zsákutcában, örökpanorámás hegyoldalban eladó még 2 db exkluzív ikerház fél, mely gyakorlatilag úgy lett építve, mintha önálló családi ház lenne.

A két ingatlan el van tolva egymástól, hangszigetelésre különös gonddal figyelve.

LÁTVÁNYOS TEREK, NAGY ÜVEGFELÜLETEK, VÉTELÁRBAN EXTRA TARTALOM!

A BELSŐÉPÍTÉSZETI LÁTVÁNYTERVEK SZERINT KÉSZÜL AZ INGATLAN, A KIVITELEZŐ CÉG

MINDENT AMIT LÁT MEG TUD VALÓSÍTANI, A LÁTOTT LÁMPATESTEKKEL ÉS BÚTORZATTAL EGYÜTT.

AZ INGATLAN VÉTELÁRA A KULCSRAKÉSZ ÁLLAPOTRA VONATKOZIK, a bútorzat megállapodás része.

A házankénti saját telekrész 734 m2, lépcsőzetes kialakítású kerttel, alacsony támfalakkal, füvesítéssel, a ház előtti autóbejáró térkőburkolattal, épített járdával és látványos világítással, telken belül kialakított esővízgyűjtéssel.

A garázs 2 állásos, 40 m2, elektromos autótöltési lehetőséggel.

A földszinten egy tágas előszoba lett kialakítva beépített szekrényeknek megfelelő hellyel, nagyméretű fürdőszoba beépített szennyesledobóval, egy vendég vagy dolgozó szoba, egy majdnem 60 m2 nappali-konyha-étkező együttes panoráma terasszal. (Jakuzzit elbírja)

A lépcsőház belmagassága körülbelül 6 méter, az egyik leglátványosabb része a háznak.

Az emeleten is tágas tereket kapunk, az egyik házban 2 hálószobával, a másikban 3 hálószobával. Külön gardróbszoba és 2 fürdőszoba, térben álló káddal, valamint látványos és szellős közlekedő, ahol tanulórész, vagy olvasósarok is kialakítható.

A szuterén szintben lett kialakítva a wellness, ahol konditerem és szauna is bőven elfér, vizeshelyiség, valamint egy minibár/konyha, hogy a közvetlen kertkapcsolatot konyhával tudjuk kiszolgálni.

Ezen felül külön háztartási helyiség (ide érkezik a szennyesledobóból a ruha) tároló és gépészeti helyiség, mind természetes fénnyel világítva.

A szuterén szinten padlófűtés és klíma is van, közvetlen kertkapcsolattal, fedett terasszal.

AZ INGATLAN A KERTBŐL IS PANORÁMÁS, A MEDENCÉBŐL IS CSODÁS KILÁTÁSUNK VAN A 11. KERÜLETIG.

Néhány műszaki paraméter a teljesség igénye nélkül: tégla falazat, 15 cm hőszigetelés, fa-alu felsőkategóriás nyílászárók (JANKO) beépített elektromos zsaluziával, lapostető, rejtett üvegkorlátok mindenütt, panoráma terasz, elektromos pergola a terasz árnyékolására, monolitfödém a szintek között és az emeleten, gipszbeton lépcső, belső válaszfalak még változtathatóak. Hőszivattyús hűtés-fűtés a mennyezetben, padlófűtéssel, GEO árammal.

Jogilag társasházi forma, önálló helyrajzi számmal. Tehermentes ingatlan, beruházó leinformálható, referencia megtekinthető. Kulcsrakész átadás körülbelül 5-6 hónapon belül.

CSOK és hitelképes beruházás cégtől.

Ha kérdése van, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, hívjon bizalommal.

Ár: 398.000.000 Ft

ADL Ingatlan Iroda

2045 Törökbálint Munkácsy Mihály u. 20.

E-mail

adel.kovago@adlingatlan.hu

Telefon

+36 30 555 9035