Törökbálinton KIVÁLÓ HELYEN eladó egy belső két szintes ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ, nagy telekkel.

Az ingatlan 1989-ben épült, belmagassága 2,85 m. Nagy terekkel rendelkezik, mindkét szint teljes értékű. Falak bontására nem nagyon van szükség, de modernizálni kell az épületet. Kitűnő szerkezeti állapotban van, B30-as téglából épült, 10 éve 10 cm dryvit hőszigetelést is kapott. Fűtése gázcirkó, de a vegyestüzelésű kazán is meg van még. A nyílászárókat cserélni szükséges, valamint a burkolatokat kell modernebbre cserélni. A tető jó állapotban van. A belső 2 szint nettó 130 m2, valamint a szuterénben tároló és gépészeti helyiség található, ami kb 60 m2.

A telek 1033 m2, gyümölcsfákkal, könnyűszerkezetes garázzsal.

A beépíthetőség 25 %, így lehetőség van a jelenlegi házzal összekapcsolni egy új épületet, így még földszinti alapterületre körülbelül 180 m2 építhető be, ami 2 szinten akár 360 m2 is lehet. Az elkészült házak társasházi formában önálló helyrajzi számra is kerülhetnek. A házakat garázzsal, tárolóval célszerű összekapcsolni.

Ha csak a jelenlegi házat modernizálná, és elég önnek nettó 130 m2, Nappali + 3 hálószoba, 2 fürdőszoba, akkor ez az ingatlan ideális választás lehet. Belsőépítészünk ötleteivel segít Önnek, hogy otthona olyan legyen, amilyennek megálmodta, csapatunk pedig a kivitelezésben veszi le a terhet a válláról, hogy csak beköltöznie kelljen, a feladatokat mi elvégeztetjük Ön helyett. A ház felújítása körülbelül 2-3 hónap.

NÉZZE MEG AZ INGATLANRÓL KÉSZÜLT VIDEÓNKAT, LÁSSA MEG A LEHETŐSÉGET A NAGY TEREKBEN, TÖKÉLETES BELMAGASSÁGBAN, JÓ SZERKEZETI ADOTTSÁGOKBAN.

Hívjon ha kérdése van, vagy megtekintené az ingatlant.

Ár: 89.900.000 Ft

ADL Ingatlan Iroda

2045 Törökbálint Munkácsy Mihály u. 20.

E-mail

adel.kovago@adlingatlan.hu

Telefon

+36 30 555 9035