Törökbálinton eladó 200 m2-es önálló családi ház 844m2-es telekkel.

Az ingatlan Józsefhegyen, egy természetközeli, CSENDES utcában helyezkedik el, és sok SOK LEHETŐSÉGET rejt magában.

A ház földszintjén hatalmas télikert, egy étkezős nappali, egy kisebb amerikai konyha kamrával, egy külön WC és egy fürdőszoba, valamint előszoba található. A földszinti belmagasság 250 cm.

A tetőtérben eredetileg 3 HÁLÓSZOBA került kialakításra, jelenlegi használatban a két szoba egybenyitásával egy hatalmas szoba, saját gardróbbal lett megvalósítva, ezenkívül egy WC-s, két mosdós fürdőkádas-zuhanyzós fürdőszoba található. A tetőtérben a belmagasság 230 cm.

A félszuterénben a gépészeti helyiség, műhely és tároló mellett wellness részleg került kialakításra Jacuzzival, szaunával és merülő medencével.

A ház jelenlegi alaprajza és kialakítása a korábbi telek adottságoknak megfelelően történt, azonban a tulajdonos megvásárolta a mellette lévő telkeket is, így a telekösszevonás következtében a most nappaliként, illetve műhelyként használt HELYISÉGEK MEGNYITHATÓK a kert felé, ezáltal egy teljesen új élettér kialakítását lehetővé téve. Továbbá, az új telekméretnek köszönhetően hozzáépítéssel tovább NÖVELHETŐ A HÁZ ALAPTERÜLETE a 30%-os beépíthetőség mellett.

Az ingatlanhoz tartozik egy gondosan karbantartott HATALMAS INTIM KERT, nagy terasszal, kerti sütővel, kis borospincével, kerti tárolóval és fúrt kúttal.

A ház RIASZTÓVAL felszerelt, a szobákban beépített hangfalakkal, távirányítóval vezérelt, ELEKTROMOS garázs- és kocsibeálló KAPUKKAL, az emeleti szobákban KLÍMÁVAL. A ház fűtését -fűtőtestes hőleadással- és a melegvíz ellátását gáz cirkó, plusz vegyestüzelésű kazán biztosítja. 3 fázisú villanyóra, fázisonként 20 amper teljesítménnyel.

A ház 1988-ban 30-as uniform téglából épült, 5 cm-es szigeteléssel. A födém betongerendás, a tető cseréppel fedett. A télikert és a garázs könnyűszerkezetes, amelyek utólag lettek a házhoz építve. A bejárati ajtó, illetve az emeleti egybenyitott teraszos szobán kívül, fa nyílászárók kerültek beépítésre.

Az családi ház korának megfelelő állapotú, ezért modernizálása és esztétikai felújítása szükséges.

Az ingatlan jó választás családoknak, de két generáció együttélésére is tökéletesen alkalmas.

Az ingatlan KIVÁLÓ INFRASTRUKTÚRÁVAL rendelkezik, pár perces sétányira minden szolgáltatás megtalálható.

Parkolni a ház előtt az utcán, továbbá a 2 ÁLLÁSOS GARÁZSBAN -amelyek közül az egyik FŰTÖTT-, illetve a mellette lévő nyitott kocsibeállóban lehetséges, ahol további 2 autó számára van parkolóhely.

A vételár részét képezi a beépített konyhabútor, a jakuzzi, a szauna és a medence is.

Az ingatlan PER-, TEHER- és IGÉNYMENTES, szerződés esetén rövid időn belül költözhető és birtokba vehető.

Ha kérdése van, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, hívjon bizalommal.

Irodánk partnereink bevonásával teljes körű ingyenes banki és hitelügyintézést, kedvező áron energetikai tanúsítvány elkészítését, ügyvédi háttér biztosítását vállalja. Amennyiben a vásárláshoz szeretné eladni meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére.

Ár: 120.900.000 Ft

ADL Ingatlan Iroda

2045 Törökbálint Munkácsy Mihály u. 20.

E-mail

orsolya.kerekes@adlingatlan.hu

Telefon

+36 30 930 4886