Eladó Törökbálinton, a Józsefhegyen, egy természetközeli, CSENDES utcában, egy SOK LEHETŐSÉGET magában rejtő, ÖNÁLLÓ családi ház NAGY telekkel. 

Az ingatlan kiváló választás családoknak, de két generáció együttélésére is tökéletesen alkalmas.

A ház 1988-ban 30-as uniform téglából épült, 5 cm-es szigeteléssel. A födém betongerendás, a tető cseréppel fedett. A télikert és a garázs könnyűszerkezetes, amelyek utólag lettek a házhoz építve. A bejárati ajtó, illetve az emeleti egybenyitott teraszos szobán kívül, fa nyílászárók kerültek beépítésre.

Az családi ház korának megfelelő állapotú, ezért modernizálása és esztétikai felújítása szükséges.

A ház földszintjén hatalmas télikert, egy étkezős nappali, egy kisebb amerikai konyha kamrával, egy külön WC és egy fürdőszoba, valamint előszoba található. A földszinti belmagasság 250 cm. 

A tetőtérben eredetileg 3 HÁLÓSZOBA került kialakításra, jelenlegi használatban a két szoba egybenyitásával egy hatalmas szoba, saját gardróbbal lett megvalósítva, ezenkívül egy WC-s, két mosdós fürdőkádas-zuhanyzós fürdőszoba található. A tetőtérben a belmagasság 230 cm. 

A félszuterénben a gépészeti helyiség, műhely és tároló mellett wellness részleg került kialakításra Jacuzzival, szaunával és merülő medencével.

A ház jelenlegi alaprajza és kialakítása a korábbi 341 m2-es telek adottságoknak megfelelően történt, azonban a tulajdonos megvásárolta a mellette lévő telkeket is, így a telekösszevonás következtében a most nappaliként, illetve műhelyként használt HELYISÉGEK MEGNYITHATÓK a kert felé, ezáltal egy teljesen új élettér kialakítását lehetővé téve. Továbbá, az új telekméretnek köszönhetően hozzáépítéssel tovább NÖVELHETŐ A HÁZ ALAPTERÜLETE a 30%-os beépíthetőség mellett.

Az ingatlanhoz tartozik egy gondosan karbantartott HATALMAS INTIM KERT, nagy terasszal, kerti sütővel, kis borospincével, kerti tárolóval és fúrt kúttal.

A ház RIASZTÓVAL felszerelt, a szobákban beépített hangfalakkal, távirányítóval vezérelt, ELEKTROMOS garázs- és kocsibeálló KAPUKKAL, az emeleti szobákban KLÍMÁVAL. A ház fűtését -fűtőtestes hőleadással- és a melegvíz ellátását gáz cirkó, plusz vegyestüzelésű kazán biztosítja. 3 fázisú villanyóra, fázisonként 20 amper teljesítménnyel.

Az ingatlan KIVÁLÓ INFRASTRUKTÚRÁVAL rendelkezik, pár perces sétányira minden szolgáltatás megtalálható.

Parkolni a ház előtt az utcán, továbbá a 2 ÁLLÁSOS GARÁZSBAN -amelyek közül az egyik FŰTÖTT-, illetve a mellette lévő nyitott kocsibeállóban lehetséges, ahol további 2 autó számára van parkolóhely.

A vételár részét képezi a beépített konyhabútor, a jakuzzi, a szauna és a medence is.

Az ingatlan PER-, TEHER- és IGÉNYMENTES, szerződés esetén rövid időn belül költözhető és birtokba vehető.

A telekösszevonás folyamatban, ezér a tulajdoni lapon még a régi telekméret látható.

Ha kérdése van, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, hívjon bizalommal.

Ár: 120.900.000 Ft

ADL Ingatlan Iroda

2045 Törökbálint Munkácsy Mihály u. 20.

E-mail

orsolya.kerekes@adlingatlan.hu

Telefon

+36 30 930 4886