Törökbálinton eladó egy gyönyörű minőségű, felújított, 137 m2 lakás, 2 lakásos társasházban. NAPPALI +3 SZOBA, 1 TÁGAS FÜRDŐSZOBA, külön WC, lépcső alatti tároló.

RITKA, minőségben kompromisszumok nélkül felújított földszinti lakás. A vételárban egyedi VADONATÚJ KONYHA és háztartási gépek, borhűtő, ledvilágítás, gardróbszoba, DUPLA GARÁZS, nagy terasz és saját kertkapcsolat. Új 3 rétegű nyílászárók ELEKTROMOS alumínium redőnnyel. Emelő-toló ajtó a terasz felé. Mindenütt méretre gyártott függöny, beépített előszoba és fürdőszoba bútor.

Minőségi LAMBORGINI TAPÉTA, luxus padlóburkolat. HŐSZIVATTYÚS padló és mennyezet fűtés, mennyezet hűtés, szobánként szabályozható hőmérséklettel.

A társasházban az emeleten 1 lakás és a szuterénben egy üzlethelyiség van. Ez a lakás a teljes földszinti alapterületet elfoglalja. 1/1-es tulajdon, tehermentes, rövid határidővel költözhető. Kertvárosi környezet, közelben buszmegálló. A kert meg van nagyobbítva egy Önkormányzati területtel, melyet a tulajdonos az Önkormányzattól éves bérleti szerződéssel bérel és elővásárlási joga is van rá.

Nézze meg az ingatlanról készült videónkat és ha kérdése van, vagy szeretné megtekinteni, hívjon bizalommal.

Ár: 128.500.000 Ft

ADL Ingatlan Iroda

2045 Törökbálint Munkácsy Mihály u. 20.

E-mail

adel.kovago@adlingatlan.hu

Telefon

+36 30 555 9035