Törökbálint és Budaörs határán eladó MODERN ÖRÖKPANORÁMÁS Nappali+3 hálószobás, 130 m2 önálló családi ház nagy telekkel.

Az ingatlan KIMAGASLÓ MŰSZAKI KÖVETELMÉNYEKNEK felel meg. ÚJSZERŰ állapotú, nappali+ 3 hálószobás, 2 fürdőszobás, nagy DUPLA autóbeállóval, melyet a jelenlegi dupla garázsból kell átalakítani. A nappaliból és étkezőből 100 m2 panoráma terasz tárul elénk, lehengerlő kilátással. NÉZZE MEG A HÁZRÓL KÉSZÜLT VIDEÓNKAT ÉS HÍVJON, HA SZEMÉLYESEN IS MEGTEKINTENÉK.

A TELEK 3708 m2, nagy része parkosított, öntözőrendszerrel ellátott. A családi ház körüli világítás alkonykapcsolóval működik. Gyerekeknek füves FOCIPÁLYA van kialakítva, ahol víz és áram kiállás is van, egy lehetséges medencének. A jelenlegi kikapcsolódást JAKUZZI biztosítja, mely télen is használható és a vételár részét képezi.

A családi ház 2018 év végén kapta meg a használatbavételi engedélyt. A legmodernebb ISOSHELL falazattal épült, a belső válaszfalak 10 cm bakonytherm téglából vannak. Beton tetőcserép fedés, alatta 30 cm kőzetgyapot szigeteléssel. 3 rétegű nyílászárók, mindenütt ELEKTROMOS ALUMÍNIUM REDŐNNYEL, szúnyoghálóval. DAIKIN HŐSZIVATTYÚS padló fűtés és mennyezet hűtés-fűtés lett beépítve, szobánkénti szabályozással, valamint HÉLIOS POLLENSZŰRŐS hővisszanyerős SZELLŐZTETŐ rendszer. A fűtés és hűtés GEO árammal megy, melynek havi költsége kb 20e Ft.

VÉTELÁRBAN VAN KONYHA HÁZTARTÁSI GÉPEKKEL, KAMRA POLCRENDSZER, LÁMPÁK MARADNAK, BEÉPÍTETT SZEKRÉNYEK, KANDALLÓ, FÜRDŐSZOBAI SZEKRÉNYEK, KARNISOK.

A teljesség igénye nélkül a házban lévő plusz extrák csak felsorolva: lépcső fűtés, mindenütt LED világítás, riasztó, elektromos kapu, video kaputelefon, központi vízlágyító, ivóvíz szűrő és ozmózisos víztisztító rendszer, WELLIS és GROHE fürdőszobai kiegészítők, tűzriasztó és füstérzékelő, fúrt kút.

A garázs alatti 25 m2 tároló/műhelyt, szintén nyitottá kell tenni. A telek végében egy kb 40-es téglaépítésű kisház van, mely a Pistályi útról nyílik. A ház külön mérőórákkal felszerelt, új tetőszerkezete van. Egyéb tekintetben felújítandó állapotú. A hozzá tartozó telek kb 20 méter széles, vadregényes növényzettel 😊 Alkalmas lehet vendégháznak, vagy felújítás után kiadható, nagyon keresettek a kiadó házak Törökbálinton. Befektetésnek sem rossz választás, mivel ha 1500m2 a későbbiekben leválasztható lesz, jó áron értékesíthető a teljes telekből.

AZ INGATLAN NEM IGÉNYEL FELÚJÍTÁST, MODERNIZÁLÁST, így gyorsan birtokba vehető. A vevőnek INGYENES BELSŐÉPÍTÉSZETI TANÁCSADÁST ADUNK AJÁNDÉKBA.

Ha kérdése van, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, hívjon bizalommal.

Irodánk bank független hiteltanácsadója költségmentesen segít megtalálni az Ön számára legkedvezőbb bankot és a legjobb pénzügyi feltételeket hitel felvételéhez.

Ár: 198.500.000 Ft

ADL Ingatlan Iroda

2045 Törökbálint Munkácsy Mihály u. 20.

E-mail

adel.kovago@adlingatlan.hu

Telefon

+36 30 555 9035